Iskanje po spletni trgovini
Search
RSS

Blog

Nasveti za vzdrževanje in čiščenje oblazinjenega pohištva
Nasveti za vzdrževanje in čiščenje oblazinjenega pohištva
Oblazinjeno pohištvo je pomembna naložba v udobje in estetiko doma. V tem članku delimo strokovne nasvete za vzdrževanje in čiščenje, ki vključujejo redno sesanje, pravočasno odstranjevanje madežev, redno obračanje blazin, uporabo zaščitnih prevlek in pravilno izbiro čistil. S temi koraki boste ohranili svežino, čistost ter podaljšali življenjsko dobo vašega oblazinjenega pohištva, dodajajoč vrednost vašemu domu skozi leta.
Ustvarite popolno noč čarovnic v osrčju svojega doma
Ustvarite popolno noč čarovnic v osrčju svojega doma
Pripravite svoj dom na noč čarovnic in ustvarite čarobno vzdušje z zunanjimi dekoracijami, kot so buče, pajčevine in ustrezna osvetlitev. V notranjosti doma uporabite čarovniške klobuke, pajčevine, okrasne blazine in tematske preproge. Pripravite sladki kotiček s širokim naborom sladkarij in čarovniških napitkov. Ne pozabite na glasbo in filme, da ustvarite pravo čarovniško vzdušje, ter pripravite kreativne igre in tekmovanje za najboljšo masko. Poskrbite za čarobno razsvetljavo s svečami, LED lučkami in barvnimi svetilkami. S to preprosto in zabavno pripravo boste svoj dom spremenili v čarobno oazo za noč čarovnic.
Kako izbrati popolno sedežno garnituro za vaš dom?
Kako izbrati popolno sedežno garnituro za vaš dom?
Vaš dom je vaša oaza udobja, kjer se po napornem dnevu sprostite in pozabite na skrbi. Ključnega pomena za to udobje je izbira pravilne sedežne garniture. Pri Skrivnostih Udobja se posvečamo izdelavi visokokakovostnega oblazinjenega pohištva, ki bo vašemu domu dodalo eleganco in udobje. V tem blogu smo raziskali, kako izbrati popolno sedežno garnituro za vaš dom. Prvi korak je, da določite svoje potrebe in želje ter upoštevate statistične podatke o izbiri sedežne garniture glede na potrebe družine ali posameznika. Materiali in vzdržljivost so pomembni, saj statistika kaže, da visokokakovostni materiali zagotavljajo daljšo življenjsko dobo pohištva. Barve in slog se izbirajo glede na harmonijo z notranjostjo doma, pri čemer imate možnost izbire drznejših ali nevtralnih odtenkov. Pred nakupom je priporočljivo preizkusiti sedežno garnituro, saj to statistično poveča zadovoljstvo z nakupom. Dodatki, kot so dekorativne blazine, odeje in klubske mizice, pripomorejo k izboljšanju videza in udobja prostora. Pri Skrivnostih Udobja se trudimo izpolniti potrebe najzahtevnejših kupcev in vam ponuditi popolno kombinacijo udobja, kakovosti in stila za vaš dom. Vaša sedežna garnitura postane ključni kraj za sprostitev in ustvarjanje spominov v vašem domu, zato je izbira sedežne garniture pomembna odločitev. Pričakujemo vas v našem razstavno-prodajnem salonu v Slovenj Gradcu, kjer vam bomo strokovno svetovali pri izbiri popolne sedežne garniture za vaš dom.
Odkrijte skrivnost kakovostnega spanca z naravnimi posteljnimi vložki
Odkrijte skrivnost kakovostnega spanca z naravnimi posteljnimi vložki
Naravni posteljni vložki so narejeni iz ortopedskih materialov, kot so kokosova vlakna, lateks, volna in bombaž ter omogočajo optimalno podporo hrbtenici. Njihova upogljivost in možnost prilagajanja trdote jih naredijo primernega za različne spalne potrebe. Poleg tega so izdelani iz naravnih materialov, ki uravnavajo vlago, preprečujejo alergije in so prijazni do okolja. S certifikati, kot so ÖKO-TEX, euroLATEX, FSC in eco INSTITUT, se zagotavlja kakovost, trajnost in varnost teh posteljnih vložkov. Zanje se odločite, če želite izboljšati svoj spanec in hkrati prispevati k bolj trajnostnemu svetu.
Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu ležišča?
Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu ležišča?

Izbira popolnega posteljnega vložka je ena najpomembnejših odločitev, ki jih sprejmemo v skrbi za svoje zdravje, saj je le-ta navsezadnje ključ do dobrega spanca. V postelji preživimo skoraj tretjino svojega življenja, zato je smotrno razmisliti o kakovostnem ležišču. Res je, da se lahko človek v da...

15 zlatih pravil za kakovosten spanec
15 zlatih pravil za kakovosten spanec

Dober spanec lahko močno vpliva na naše zdravje in počutje. Spodaj smo za vas zbrali 15 zlatih pravil, ki pripomorejo k dvigu kakovosti spanca.

 

1. PRIVOŠČITE SI DOVOLJ SPANCA
Količina spanja, ki ga ljudje potrebujemo, se razlikuje od osebe do osebe. Ugotovite, koliko spanja potrebujete in si priv...

Nasveti za sladko spanje naših najmlajših
Nasveti za sladko spanje naših najmlajših

Otroški spanec je izjemno nežen in njegovega pomena za razvoj in ravnovesje najmlajših ne smemo podcenjevati.

 

Otroška postelja je prizorišče življenjsko pomembnega rituala. To je prostor, kjer malčki poslušajo starše, ki jim pojejo uspavanke in berejo pravljice. Pravljice, skozi katere se otroci...

Naravni materiali v ležišču - da ali ne?
Naravni materiali v ležišču - da ali ne?

Izbira primernega ležišča je za kvaliteto spanja zelo pomembna, saj spanju in počitku v povprečju namenimo več kot 1/3 svojega življenja. Pri izbiri ležišča moramo biti zato vsekakor premišljeni in izbrati takšno, ki bo kar najbolje ustrezalo našim spalnim navadam in potrebam.

 

Na lastnosti ležiš...

Primerna temperatura in vlažnost v spalnici
Primerna temperatura in vlažnost v spalnici

Klima v zaprtih prostorih pomembno vpliva na počutje ljudi. V glavnem jo določata temperatura zraka in vlaga. Preverimo, kakšna sta optimalna sobna temperatura in vlažnost, da boste lahko uživali v zdravem in mirnem spancu. 

 

Izjemno pomemben je svež zrak. Poskrbeti je potrebno, da ima spalnica v...

Spanje - vir dobrega počutja
Spanje - vir dobrega počutja

Kdor spanja nima za nujno zlo, ampak ga doživlja kot zavestno čutno zadovoljstvo, bo v njem našel osnovo za ravnovesje, zadovoljstvo in zdravje.
Kako se je spanje sprejemalo v preteklosti, kako je bilo sprejeto s strani različnih kultur, in kaj o njem danes pravi stroka.

 

...
Filters
Sort
display