Iskanje po spletni trgovini
Search

O nas

Kaj pravzaprav so Skrivnosti udobja?

Skrivnosti udobja so naše izkušnje, znanje in sposobnost, da začutimo česa si naše stranke želijo. Proizvajamo sodobno, udobno in visokokakovostno oblazinjeno pohištvo. Svojim kupcem nudimo vrhunsko slovensko oblazinjeno pohištvo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Ponašamo se z manufakturno proizvodnjo po tradicionalnih načinih izdelave pohištva.

 

Vaš dom lahko opremimo s pestro ponudbo izdelkov. Ponujamo namreč:

• oblazinjeneno pohištvo,
• naravne posteljne vložke,
• postelje in posteljne končnice,
• dodatke za dom in udobje,
• odeje in vzglavnike,
• naravna letvena dna.


Z oblazinjenim pohištvom in drugimi interier izdelki opremljamo tudi hotele in druge reprezentančne objekte.

 

S prefinjenostjo in dovršenostjo izdelkov zadovoljimo tudi najbolj zahtevne kupce. Veliko pozornosti posvečamo detajlom.

 

Naše sedežne garniture si lahko ogledate in jih preizkusite v našem toplem in elegantnem razstavno-prodajnem salonu na sedežu proizvodnje Skrivnosti udobja v Slovenj Gradcu, kjer Vas bomo z veseljem sprejeli in Vam svetovali.

 

Kje nas najdete?

Salon Skrivnosti udobja, KO-SI d.o.o.

Pod Gradom 2a
SI-2380 Slovenj Gradec Slovenija (EU)
T: 041-674-549
E-mail: info@skrivnosti-udobja.si
Splet: www.skrivnosti-udobja.si 


Zemljevid:

Najdete nas tukaj

 

Z avtomobilom

Iz smeri Maribora:

Peljite v smeri Dravograda proti Slovenj Gradcu. Malo naprej od gostišča Murko pri semaforju zavijete desno na obvoznico. Peljete mimo Eurospina in za Hermino Wech v križišču zavijete levo. Peljete naravnost in pri podjetju KO SI / PURO TEHNIKA zavijete desno in se držite desne. Zapeljete do stare zgradbe (v obnovi) Nove opreme in zavijete levo. Peljete naravnost proti zgradbi s poševnimi okni, kjer je lociran naš salon.

Iz smeri Velenja:

Peljite v smeri Mislinje proti Slovenj Gradcu. V Slovenj Gradcu po obvoznici peljete mimo Mercatorja proti Hofru. V krožišču pri Hofru zavijete ven pri tretjem izvozu in peljete naravnost, mimo uvoza za center. Pri podjetju KO SI / PURO TEHNIKA zavijete levo, potem pa takoj desno. Zapeljete do stare zgradbe (v obnovi) Nove opreme in zavijete levo. Peljete naravnost proti zgradbi s poševnimi okni, kjer je lociran naš salon.

 

Delovni čas našega salona

Od 1. julija 2023:

Ponedeljek 07:00-15:00
Torek 07:00-15:00
Sreda 07:00-15:00
Četrtek 07:00-15:00
Petek 07:00-14:00
Sobota, nedelja, prazniki  zaprto

Izven delovnega časa
po predhodnem dogovoru

041-674-549

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filters
Sort
display