Iskanje po spletni trgovini
Search

Zofe z ležiščem

Raztegljivi kavči so odlična izbira za tiste, ki želijo izkoristiti prostor v svojem domu na najboljši možni način. Naša ponudba raztegljivih kavčev vključuje različne modele, ki se enostavno raztegnejo in ponujajo dodatno ležišče. Izdelani so iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo udobje in vzdržljivost. Raztegljivi kavči so večfunkcijski, saj se lahko uporabljajo kot udobno sedišče, kot ležišče za goste ali kot prostor za sprostitev. Njihova prilagodljivost omogoča prilagajanje različnim potrebam in prostorom v vašem domu.

Preberi več
Pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

Sophie

Funkcionalna zofa Sophie z integrirano funkcijo spanja.
Elegantno in udobno zofo lahko v samo v nekaj sekundah spremenite v visokokakovostno ležišče in vašim gostom zagotovite miren in kakovosten spanec.

Arabela

Klasična zofa Arabela v sebi skriva visokokakovostno ležišče, s katerim boste brez slabe vesti svojim gostom zagotovili kvaliteten počitek.

Slip

Večfunkcijska zofa modernega videza Slip zagotavlja elegantno rešitev, ko potrebujete dodatno ležišče za goste. Predal za shranjevanje omogoča enostavno shranjevanje naslonjal med tem, ko zofo uporabljate kot dodatno ležišče.

Nemo

Raztegljivo ležišče Nemo je idealen kos pohištva v mladinskih sobah ali manjših dnevnih sobah. Funkcionalna zasnova omogoča, da lahko ležišče uporabljate kot naslanjač, ki ga v nekaj trenutkih spremenite v dodatno posteljo za goste.

Swift

Praktično mehko oblazinjeno ležišče Swift. Odlično za najstniško sobo ali kak drug prostor, kjer je na voljo malo prostora.
Filters
Sort
display