Iskanje po spletni trgovini
Search

Tabureji in oblazinjene klopi

Tabureji in oblazinjeni klopi so vsestranski in praktični dodatki pohištva, ki dodajo udobje in izboljšujejo funkcionalnost vašega doma. Naša ponudba vključuje široko izbiro taburejev in oblazinjenih klopi v različnih velikostih, oblikah, barvah in materialih, ki se prilagajajo vašemu prostoru in slogu.

Tabureje lahko uporabljate kot sedež, klubsko mizico ali kot dekorativn element. Oblazinjene klope so odlične za spredsobe, spalnice ali jedilnice. Izdelane so iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje, vzdržljivost in dolgotrajno uporabo.

Tabureji in oblazinjeni klopi so enostavni za premikanje in prilagajanje glede na potrebe prostora. Njihova oblazinjena površina omogoča udobno sedenje in dodaja pridih mehkobe in elegance v prostor. Ne glede na to, ali iščete sedež, podporo za noge ali preprosto želite dopolniti svoj prostor, vam naša ponudba taburejev in oblazinjenih klopi ponuja široko izbiro stilov in možnosti, ki bodo zadovoljile vašim potrebam.

Preberi več
Pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

Minsk

Klop Minsk je v kombinaciji z vzglavno končnico Tara odličen dodatek v spalnici. Povežite elemente in spalnico spremenite v zaključen prostor s povsem svojo zgodbo.

Dona

Elegantna in praktična klop iz masivnega lesa z odlagalnim zabojem Dona je idealen dodatek v spalnici. Kombinirate jo lahko s posteljno končnico Zara ali jo v prostor postavite kot samostojni kos pohištva.

Cheese

Preprostost in eleganca, ki se podata v vsak prostor. Tabure Cheese odlikuje minimalističen dizajn, zaradi česar ga lahko uporabite tudi kot majhno klubsko mizico.

Oval

Brezčasna chesterfield klop Oval s svojim retro videzom popestri vsak prostor.

Isabel

Izstopite iz povprečja in svojo spalnico dopolnite s klopjo Isabel. Klop Isabel poveže elemente v spalnici in jo spremeni v zaključen prostor s povsem svojo zgodbo.

Jade

Preprosta, a elegantna klop Jade je odlična komponenta kateregakoli prostora. Postavite jo v predsobo in pričarajte udobje v trenutku, ko stopite skozi vrata.
Filters
Sort
display