Iskanje po spletni trgovini
Search

Sedežne garniture

Sedežne garniture so ključni kos pohištva v dnevnih sobah, ki združujejo udobje, slog in funkcionalnost. Naša ponudba sedežnih garnitur vključuje širok izbor modelov, materialov in barv, ki se prilagajajo različnim okusom in potrebam. Izdelane so iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in udobje. Sedežne garniture ponujajo prostorno sedenje. S svojim sodobnim dizajnom bodo sedežne garniture zagotovo poudarile lepoto in funkcionalnost vašega prostora.

Preberi več
Pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

Eros

Sedežna garnitura Eros je ena naših širših sedežnih garnitur. Odlikujeta jo mehkoba linij in nadstandardno udobje. Na voljo so različni sestavi in možnost uporabe kot ležišče. Nastavljivi naslon omogoča reguliranje globine sedišča in zagotavlja optimalno udobje vsem uporabnikom. Večja globina garniture je primerna za ležanje, manjša pa je kot nalašč za udobno sedenje.

Sana

Sana zadosti vsem zahtevnim uporabnikom, ki želijo kar največ funkcionalnosti. Sodobno oblikovana sedežna garniture zagotavlja možnost dodatnega ležišča ter elemente za shranjevanje. Primerna je tako za majhne kot velike prostore, saj omogoča največji možen izkoristek. Udobno se namestite in uživajte v preprostih trenutkih.

Conte

Brezčasen izgled, čiste linije in prefinjenost so glavni elementi sedežne garniture Conte. Odlikujejo jo moderen dizajn, preprostost in funkcionalnost.
Filters
Sort
display