Iskanje po spletni trgovini
Search

Fiksne zofe

Kavči so osrednji element vsake dnevne sobe, ki združujejo udobje, slog in funkcionalnost. Naša ponudba kavčev vključuje široko paleto modelov, velikosti, materialov in barv, ki se prilagajajo različnim okusom in potrebam. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Naši kavči ponujajo ergonomsko oblikovane sedeže, udobne vzglavnike ter možnost prilagajanja naslonjal po želji. S svojim privlačnim dizajnom bodo naši kavči polepšali prostor in ustvarili prijetno vzdušje za druženje, počitek in sprostitev.

Preberi več
Pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

Aurora

Fotelj ali dvosed Aurora s svojim brezčasnim dizajnom in udobnimi nasloni za roke izžareva udobje in poudarja eleganco. S svojimi mehkimi linijami ustvarja prijetno atmosfero, ki je kot nalašč za počitek ali mirno branje.

Arabela

Klasična zofa Arabela v sebi skriva visokokakovostno ležišče, s katerim boste brez slabe vesti svojim gostom zagotovili kvaliteten počitek.

Marlowe

Izjemno udobje in elegantna zasnova fotelja ali dvoseda Marlowe bosta v vašem domu pričarala pridih sodobne a brezčasne elegance.

Juliana

Juliana s svojimi čistimi linijami in obliko polmeseca združuje občutek brezčasja in sodobne elegance. V prostoru postane središče druženja in pomemben element dekorja.
Filters
Sort
display