Iskanje po spletni trgovini
Search

Dodatki za dom in udobje

V naši ponudbi se najdejo tudi različni dodatki za dom, ki vam lahko pomagajo ustvariti udoben, funkcionalen in privlačen prostor. Med našo široko ponudbo izdelkov se nahajajo tudi visokokakovostna letvena dna za postelje, raznovrstne blazine ter otroška igrala.

Letvena dna za postelje so ključna sestavina za zagotavljanje optimalne podpore in udobja med spanjem. Naša letvena dna so izdelana iz trpežnih naravnih materialov, ki omogočajo pravilno porazdelitev teže telesa in zmanjšujejo pritisk na hrbtenico. S prilagodljivimi letvami masivne bukve se lahko prilagodijo obliki vašega telesa ter nudijo odlično oporo in zračnost. S tem zagotavljajo miren in sproščujoč spanec.

Blazine so nepogrešljiv dodatek za udobno počivanje in sprostitev. Na voljo imamo različne vrste blazin, ki ustrezajo različnim potrebam. Za večje udobje med sedenjem ali ležanjem lahko izbirate med mehkimi in prilagodljivimi dekorativnimi blazinami, ki dodajo prostoru pridih udobja in sloga.

Poleg tega se zavedamo, kako pomembno je ustvariti prijetno okolje za otroke. Zato v naši ponudbi vključujemo tudi otroška igrala, ki spodbujajo otrokov razvoj, domišljijo in gibanje. Otroška igrala so oblikovana tako, da so varna, obenem pa nudijo veliko zabave. 

Nudimo široko paleto stilov, barv in vzorcev, tako da lahko izberete tiste, ki se najbolje ujemajo z vašim prostorom in osebnim okusom.

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri pravih izdelkov, ki bodo zadovoljili vaše potrebe in ustvarili prijetno vzdušje v vašem domu.

Preberi več
Pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

Binom

Večnamenska blazina. Prijeten počitek, sede ali leže, če pa morate prenočiti goste, pa je idealen kot dodatno ležišče. Zavzame malo prostora, je vedno pri roki.

Blazine za stole

Udobne blazine za stole v različnih barvnih kombinacijah

Klip-klap blazina

Večnamenska zložljiva blazina je igralna površina za otroke, počivališče, sedež. Klip-klap blazina pušča vaši domišljiji odprta vrata.

Naravni latoflex

- material: masivne bukove letvice
- enostavna vgradnja v posteljni okvir, brez orodja
- ščiti vzmetnico: idealno prezračevanje

Naravni latoflex roll-up

- material: 28 kosov 15 mm debelih lesenih letvic iz bukovega lesa
- latoflex se enostavno razvije
- ščiti vzmetnico: idealno prezračevanje: 4 cm razdalja med posameznimi lamelami

Zložljiva kocka

Vaš zaveznik ob prebiranju knjige, gledanju televizije, klepetu s prijatelji ali popoldanskem dremežu. Zavzame malo prostora, je vedno pri roki, uporabna kot tabure, mizica za odlaganje, ležišče za sprostitev.
Filters
Sort
display