Iskanje po spletni trgovini
Search

Postelje

Postelje so ključni element vsake spalnice, ki združujejo udobje, kakovosten spanec in estetiko. Naša ponudba postelj vključuje široko izbiro stilov, velikosti in materialov, ki se prilagajajo različnim okusom in potrebam. Izdelane so iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Kot dodatek našim posteljam ponujamo udobna ležišča, prilagodljiva letvena dna in elegantne okvirje, ki ustvarjajo vzdušje sprostitve in počitka. S svojim premišljenim dizajnom bodo naše postelje osrednji kos pohištva, ki bo popestril vašo spalnico ter vam zagotovil mirne in prijetne noči spanja.

Preberi več
Pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

Motorni springbox

Moderno zasnovana springbox postelja, z možnostjo nastavljivega vzglavja in podnožja s priročnim daljincem.

Boxspring basic

Klasična postelja boxspring z vgrajenim vzmetenjem je izjemno udobna, obenem pa se zaradi ravnih, čistih linij, lepo poda v vsako spalnico.

Springbox thin

Nizka postelja springbox z vgrajenim vzmetenjem nudi komfort, zaradi čistih linij pa se lepo poda v vsako spalnico.

Eliza

Postelja s svojo eleganco in modernim videzom prepriča že na prvi pogled. Naraven, rustikalen dizajn z minimalistično oblazinjeno posteljno končnico, ki jo lahko po želji tudi odstranite.

Zara slim

Izjemno elegantna in prefinjena postelja Zara s svojimi kara detajli poskrbi za moderen dizajn vsake spalnice. Ponaša se s tanko, rahlo zaobljeno oblazinjeno končnico, ki sega preko roba postelje.

Zara lux

Zara lux je postelja prefinjenega in atraktivnega videza. Lesen posteljni okvir lepo dopolnjuje ravna oblazinjena končnica, ki sega preko roba posteljnega okvirja.
Filters
Sort
display