Iskanje po spletni trgovini
Search

Fotelji, počivalniki in stoli

Naša ponudba vključuje širok izbor foteljev, počivalnikov in stolov, ki združujejo udobje, stil in funkcionalnost v vsakem prostoru. Izdelani so iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in udobje med sedenjem ali počivanjem. Naši fotelji ponujajo ergonomsko oblikovane sedeže, naslonjala in vzglavnike, ki podpirajo pravilno držo telesa. Počivalniki so idealni za sprostitev in regeneracijo, saj vam omogočajo dvig nog in popolno udobje. Stoli v naši ponudbi so estetsko privlačni, funkcionalni in primerni za različne namene, od jedilnice do pisarne. S svojim raznolikim dizajnom in kakovostno izdelavo bodo naši fotelji, počivalniki in stoli zagotovili udobno in elegantno izkušnjo sedenja.

Preberi več
Pogled Mreža Seznam
Razvrsti
Prikazov na stran

Aurora

Fotelj ali dvosed Aurora s svojim brezčasnim dizajnom in udobnimi nasloni za roke izžareva udobje in poudarja eleganco. S svojimi mehkimi linijami ustvarja prijetno atmosfero, ki je kot nalašč za počitek ali mirno branje.

Marlowe

Izjemno udobje in elegantna zasnova fotelja ali dvoseda Marlowe bosta v vašem domu pričarala pridih sodobne a brezčasne elegance.

William

Klasični počivalnik William s povišanim naslonim je idealen element v vsakem bralnem kotičku ali dnevni sobi. Odlikujeta ga udobje in brezčasna oblika.

Nemo

Raztegljivo ležišče Nemo je idealen kos pohištva v mladinskih sobah ali manjših dnevnih sobah. Funkcionalna zasnova omogoča, da lahko ležišče uporabljate kot naslanjač, ki ga v nekaj trenutkih spremenite v dodatno posteljo za goste.

Spa

Počivalni ležalnik Spa odlikujeta moderen dizajn in visoka kakovost. Primeren je za vrtne terase, prostore ob bazenu ali druge zunanje prostore. Kovinska konstrukcija, kvalitetna pena in material, ki je odporen na različne vremenske razmere. Naslonjalo za hrbet je nastavljivo v različne položaje.

Artur

V počivalniku Artur se odražata naša visokokakovostna tradicija obrtniškega znanja in izjemno udobje. S svojo ergonomsko obliko poskrbi za maksimalno prilagajanje telesu. Počivalnik je posebej prilagojen starejšim osebam, saj jim s funkcijo dviga nudi varno oporo ob vstajanju.
Filters
Sort
display