Search
Search

Postelje

Ko se želite dobro naspati...


Pri nas izdelujemo postelje za hotele kot tudi za dom. Odločite se lahko za posebej lepo in kvalitetno posteljo za vašo princesko ali zelo udobno in vzdržljivo posteljo, kot jih lahko preizkušate v najboljših hotelih. Izvedba postelj je različna, možne so springbox postelje ali postelje z latoflex letvami, seveda kompletno oblazinjene v tkanino ali umetno usnje.

 

Read more
View as Grid List
Sort by
Display per page

Motorni springbox

Moderno zasnovana springbox postelja, z možnostjo nastavljivega vzglavja in podnožja s priročnim daljincem.

Springbox basic

Klasična postelja springbox z vgrajenim vzmetenjem je izjemno udobna, obenem pa se zaradi ravnih, čistih linij, lepo poda v vsako spalnico.

Springbox thin

Nizka postelja springbox z vgrajenim vzmetenjem nudi komfort, zaradi čistih linij pa se lepo poda v vsako spalnico.

Eliza

Postelja s svojo eleganco in modernim videzom prepriča že na prvi pogled. Naraven, rustikalen dizajn z minimalistično oblazinjeno posteljno končnico, ki jo lahko po želji tudi odstranite.

Zara slim

Izjemno elegantna in prefinjena postelja Zara s svojimi kara detajli poskrbi za moderen dizajn vsake spalnice. Ponaša se s tanko, rahlo zaobljeno oblazinjeno končnico, ki sega preko roba postelje.

Zara lux

Zara lux je postelja prefinjenega in atraktivnega videza. Lesen posteljni okvir lepo dopolnjuje ravna oblazinjena končnica, ki sega preko roba posteljnega okvirja.
Filters
Sort
display