Search
Search

Oblazinjeno pohištvo

Poskrbite, da bo prav vsak prostor v vašem domu zasijal v svoji najboljši luči in obenem odražal vaš stil. Naj vašo dnevno sobo polepšajo naše sedežne garniture, zofe z ležiščem ali fiksne zofe. V naši ponudbi so tudi prekrasne masivne oblazinjene in neoblazinjene postelje ter posteljne končnice, ki bodo vaši spalnici dodale piko na i. Izdelujemo tudi fotelje, počivalnike, stole, tabureje in oblazinjene klopi za različne prostore v vašem stanovanju.

Pri ponudbi oblazinjenega pohištva je upoštevamo vaše želje, potrebe in slog, saj prilagojeno pohištvo ustvari osebno in edinstveno vzdušje v vašem domu. Za kakovostne kose oblazinjenegao pohištva, ki bo preseglo vaša pričakovanja, raziščite našo spletno stran ali nas obiščite v našem salonu. Zaupajte nam, da bomo poskrbeli za vaše udobje in zadovoljstvo.

Read more
View as Grid List
Sort by
Display per page

Maribel

Posteljo Maribel zaznamuje moderen in dovršen videz. Izdelana je iz kakovostnih materialov, oblazinjena posteljna končnica pa ob naslonu zagotavlja optimalno podporo hrbtenici. Kombinacija lesenega okvirja in oblazinjene končnice ima poseben čar.

Neva

Posteljna končnica Neva

Klagenfurt 2

Posteljo odlikujejo moderen videz, čiste linije z dodano ravno šivno črto v končnici in trpežni materiali. V celoti oblazinjena postelja nudi maksimalen komfort.

Vale

Posteljna končnica Vale

Spa

Počivalni ležalnik Spa odlikujeta moderen dizajn in visoka kakovost. Primeren je za vrtne terase, prostore ob bazenu ali druge zunanje prostore. Kovinska konstrukcija, kvalitetna pena in material, ki je odporen na različne vremenske razmere. Naslonjalo za hrbet je nastavljivo v različne položaje.

Artur

V počivalniku Artur se odražata naša visokokakovostna tradicija obrtniškega znanja in izjemno udobje. S svojo ergonomsko obliko poskrbi za maksimalno prilagajanje telesu. Počivalnik je posebej prilagojen starejšim osebam, saj jim s funkcijo dviga nudi varno oporo ob vstajanju.
Filters
Sort
display