Search
Search

Oblazinjeno pohištvo

View as Grid List
Sort by
Display per page

Castel

Za ljubitelje minimalizma in modernega videza. Preživite svoje proste trenutke v udobju sedežne garniture Castel. Garnituro Castel odlikujejo brezčasna eleganca, čiste linije in prefinjenost. S funkcijo snemljivih sedežnih in naslonskih blazin vam omogoča lažje čiščenje, za dodatno sproščenost pa poskrbijo različne okrasne blazine.

Castel Elegance

Za vse, ki želite v svoj dom vnesti svežino in mu dodati piko na i, je tukaj sedežna garnitura Castel elegance z dvignjenim podnožjem. Zasnovana je za sodoben življenjski prostor. Z dvignjeno sedalno površino in kovinskimi nogami deluje lahkotno in dopušča prostoru, da zadiha. Postavite jo v središče vaše dnevne sobe in se prepustite razvajanju.

Fotelj Divo

Nepozabna privlačnost fotelja Divo je posledica edinstveno oblikovane hrbtne strani s poudarjenimi robovi, ki poudarjajo njegovo silhueto. Kontrastna prevleka poskrbi za vrhunsko raven elegance, mehko oblazinjenje pa za nesporno udobje.

Minsk 1500 cm

Klop Minsk je v kombinaciji z vzglavno končnico Tara (dodaj link do Tare) odličen dodatek v spalnici. Povežite elemente in spalnico spremenite v zaključen prostor s povsem svojo zgodbo.

Sana

Sana zadosti vsem zahtevnim uporabnikom, ki želijo kar največ funkcionalnosti. Sodobno oblikovana sedežna garniture zagotavlja možnost dodatnega ležišča ter elemente za shranjevanje. primerna je tako za majhne kot velike prostore, saj omogoča največji možen izkoristek. Udobno se namestite in uživajte v preprostih trenutkih.

Sedežna garnitura EROS

Sedežna garnitura EROS je ena naših širših sedežnih garnitur. Odlikujeta jo mehkoba linij in nadstandardno udobje. Na voljo so različni sestavi in možnost uporabe kot ležišče. Nastavljivi naslon omogoča reguliranje globine sedišča in zagotavlja optimalno udobje vsem uporabnikom. Večja globina garniture je primerna za ležanje, manjša pa je kot nalašč za udobno sedenje.
Filters
Sort
display