Search
Search

Dodatki za dom in udobje

V naši ponudbi se najdejo tudi različni dodatki za dom, ki vam lahko pomagajo ustvariti udoben, funkcionalen in privlačen prostor. Med našo široko ponudbo izdelkov se nahajajo tudi visokokakovostna letvena dna za postelje, raznovrstne blazine ter otroška igrala.

Letvena dna za postelje so ključna sestavina za zagotavljanje optimalne podpore in udobja med spanjem. Naša letvena dna so izdelana iz trpežnih naravnih materialov, ki omogočajo pravilno porazdelitev teže telesa in zmanjšujejo pritisk na hrbtenico. S prilagodljivimi letvami masivne bukve se lahko prilagodijo obliki vašega telesa ter nudijo odlično oporo in zračnost. S tem zagotavljajo miren in sproščujoč spanec.

Blazine so nepogrešljiv dodatek za udobno počivanje in sprostitev. Na voljo imamo različne vrste blazin, ki ustrezajo različnim potrebam. Za večje udobje med sedenjem ali ležanjem lahko izbirate med mehkimi in prilagodljivimi dekorativnimi blazinami, ki dodajo prostoru pridih udobja in sloga.

Poleg tega se zavedamo, kako pomembno je ustvariti prijetno okolje za otroke. Zato v naši ponudbi vključujemo tudi otroška igrala, ki spodbujajo otrokov razvoj, domišljijo in gibanje. Otroška igrala so oblikovana tako, da so varna, obenem pa nudijo veliko zabave. 

Nudimo široko paleto stilov, barv in vzorcev, tako da lahko izberete tiste, ki se najbolje ujemajo z vašim prostorom in osebnim okusom.

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri pravih izdelkov, ki bodo zadovoljili vaše potrebe in ustvarili prijetno vzdušje v vašem domu.

Read more
View as Grid List
Sort by
Display per page

Binom

Večnamenska blazina. Prijeten počitek, sede ali leže, če pa morate prenočiti goste, pa je idealen kot dodatno ležišče. Zavzame malo prostora, je vedno pri roki.

Blazine za stole

Udobne blazine za stole v različnih barvnih kombinacijah

Igralo kocka

- mehka poliuretanska pena
- varna otroška igra
- dekoracija v otroški sobici

Igralo račka

- mehka poliuretanska pena
- varna otroška igra
- dekoracija v otroški sobici

Igralo slonček

- mehka poliuretanska pena
- varna otroška igra
- dekoracija v otroški sobici

Klip-klap blazina

Večnamenska zložljiva blazina je igralna površina za otroke, počivališče, sedež. Klip-klap blazina pušča vaši domišljiji odprta vrata.
Filters
Sort
display