Search
Search

O nas

Skrivnosti udobja so naše izkušnje, znanje in sposobnost, da začutimo česa si naše stranke želijo. Proizvajamo sodobno, udobno in visokokakovostno oblazinjeno pohištvo. Svojim kupcem nudimo vrhunsko slovensko oblazinjeno pohištvo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Ponašamo se z manufakturno proizvodnjo po tradicionalnih načinih izdelave pohištva.

 

Vaš dom lahko opremimo s pestro ponudbo izdelkov. Ponujamo namreč:

• oblazinjeneno pohištvo,
• naravne posteljne vložke,
• postelje in posteljne končnice,
• dodatke za dom in udobje,
• odeje in vzglavnike,
• naravna letvena dna.


Z oblazinjenim pohištvom in drugimi interier izdelki opremljamo tudi hotele in druge reprezentančne objekte.

 

S prefinjenostjo in dovršenostjo izdelkov zadovoljimo tudi najbolj zahtevne kupce. Veliko pozornosti posvečamo detajlom.

 

Naše sedežne garniture si lahko ogledate in jih preizkusite v našem toplem in elegantnem razstavno-prodajnem salonu na sedežu proizvodnje Skrivnosti udobja v Slovenj Gradcu, kjer Vas bomo z veseljem sprejeli in Vam svetovali.

 

Kako do nas?

Salon Skrivnosti udobja, KO-SI d.o.o.

Pod Gradom 2a
SI-2380 Slovenj Gradec Slovenija (EU)
T: 041-674-549
E-mail: info@skrivnosti-udobja.si
Splet: www.skrivnosti-udobja.si 


Zemljevid:

Najdete nas tukaj

 

Z avtomobilom

Iz smeri Maribora:

Peljite v smeri Dravograda proti Slovenj Gradcu. Malo naprej od gostišča Murko pri semaforju zavijete desno na obvoznico. Peljete mimo Eurospina in za Hermino Wech v križišču zavijete levo. Peljete naravnost in pri podjetju KO SI / PURO TEHNIKA zavijete desno in se držite desne. Zapeljete do stare zgradbe (v obnovi) Nove opreme in zavijete levo. Peljete naravnost proti zgradbi s poševnimi okni, kjer je lociran naš salon.

Iz smeri Velenja:

Peljite v smeri Mislinje proti Slovenj Gradcu. V Slovenj Gradcu po obvoznici peljete mimo Mercatorja proti Hofru. V krožišču pri Hofru zavijete ven pri tretjem izvozu in peljete naravnost, mimo uvoza za center. Pri podjetju KO SI / PURO TEHNIKA zavijete levo, potem pa takoj desno. Zapeljete do stare zgradbe (v obnovi) Nove opreme in zavijete levo. Peljete naravnost proti zgradbi s poševnimi okni, kjer je lociran naš salon.

 

Delovni čas našega prodajnega salona

Od 1. julija 2023:

Ponedeljek 07:00-15:00
Torek 07:00-15:00
Sreda 07:00-15:00
Četrtek 07:00-15:00
Petek 07:00-14:00
Sobota, nedelja, prazniki  zaprto

Izven delovnega časa
po predhodnem dogovoru

041-674-549

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filters
Sort
display